Sunday, December 5, 2010

desaru lagi??

salam..


lame gile kot aku tak update blog..masalah banyak sangat sekarang ni..dengan nak thesis..aish...nak siapkan satu thesis pun susah..benci betul..takpe2,dilarang merungut..nak habis dah kan??ekekeke....jangan jeles especially cik monster,i balik rumah dulu yepp...bubyee...MySpace

ni cerita lain,malas nak cerita,,,esok-esokla...ni nak cerita pasal kami satu lab pergi bbq (kononnye la) dekat Desaru (saje pilih sana..nak main ombak lagila tu..elehhh)...tujuannya nak meraikan budak2 yang nak grad iaitu cik anis dan pn una..2,3 hari sibuk organize..yang peliknya,org yang diraikan yang sibuk bagai nak rak beli barang bbq,event organizer,si budak helmi tak berapa nak involve...oikkkk,ini mana aci..haha..tapi malas nak berkira,,nanti nak isi perut masing2 jugak..apedehal kan?

beli punya beli,dah siap nak bertolak,konvoi 2 keta dengan 3 org hero remaja fbb..herola sangat kannnn....kahkahkah..bangun lambat,peratus kemacho-an hero diturunkan tinggal 70% sudeyyy...penat akak-akak comel tggu..apedaa...

sampai sana,tak sangka ambik masa 1 jam stgh je,dulu sampai 2 jam..lepas membbq-kan diri,melantak sikit2,main asap sikit,masing2 terjun dalam air tinggal hero2 shy-shy cat nak mandi...boleh jadi pak guard jaga kitorang pulak..haha..

ombak sangat besar,hampir melemaskan cik fiza,tapi dapat diselamatkan..syukur2...lepak2,camwhoring kejap,blah...kul 9 mlm sampai dengan kepenatan yang amat..tapi very the bestla,,,thanks everyone,,,best jadi orang yang diraikan...like2!!sayang korang,,nanti mesti rindu,,MySpace
rindu korang je,utm takkk...

kite semua enjoy!



p/s:pic ni serupa je ngn cik monster punye..hahaha...well,kite sama2 pegi kan?kan?cik monster...heee..

7 comments:

I-nie91 said...

bez nye cik anis dah nak grad!!!=))

Cik Anis said...

1-nie91:hantar tesis je,best gilerr,,haha,,da lame tggu saat2 nie...alhamdulillah...

Mohd Fahmi Muhammad Mubarak said...

Akak dan pun ter'lepas' dari azab 'pendidikan' Master...
Best nyer...
Kini, kami pula yang bakal merasai apa yang akak rasa...
Huwaa...
(T-T)

YAT said...

eh, meor pon ade. cngrate kak!

Wahida Shukeri said...

anis: ktrg pun nk g desaru hjg minggu ni..:)

cik monster said...

hehe, yep2... same je pic nye ... teheee

Cik Anis said...

fahmi:huhu...terlepas la sgt kannn,,,,smpi skang tgh bt projek lg..uhuk2

yat:tenkiu2..hehe

k wahida:ye ke!!best2..hehe...

cik monster:haha..tiruuuuu...