Friday, December 24, 2010

bye2 utm

salam,...




lame gile aku offline blogging...sibuk menyiapkan tesis aku...kemas brg and so on..minggu yang meletihkan..tp sempat pegi jalan-jalan dengan family lagi tu..hoho..best!

tesis oh tesis!dah siap pun..akhirnya sempurna...

kalau ikut jam aku tulis entry ni,lagi beberapa jam je aku akan meninggalkan bumi johor ni..dah nak balik dan taktau bila nk datang balik...konvo kot..lama lagi tu...insyaALLAH mei 2011..hiks..


rasa sayu pun ada,sebab aku dah 4 taun duduk johor..selok-belok johor ni tau la jugak sikit-sikit...sob sob sob..tinggal member2 yang kenal sejak degree lagi,rasa macam tak kan datang sini dah..pelik-pelik la aku ni..
duduk utm ni,banyak betul dugaan,kenangan manis,pahit..dengan sesetengah orang yang memang buat aku kuciwa sampai taknak datang sini dah..plus aku first time bercinta kat sini jugak..hahaha...fail plak tu!not best betol..tapi experience..so,kena alami baru tau..


malas nak sembang panjang-panjang sini...tapi i'll missed this place n johor also...nice place tapi kos sara hidup?mak aiii....tinggi lagi dari kl...oh..sekarang misi utama,nak cari kerja..hoho..mintak2 murah la rezeki pas dapat master ni..nak jadi lecturer ke??ermm,,,,,pikir lame dulu.wish me luck okeyy..


tata!


p/s:sy akan merindui korang-korang semua...jaga diri okeh!


yang teristimewa,


Mata ini indah melihatmu
Rasa ini rasakan cintamu
Jiwa ini getarkan jiwamu
Jantung ini Detakkan Jantungmu



kepala orang takleh tunjuk..tunjuk kepala lutut saja,,,hahaha

6 comments:

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

akak dah habis wat tesis?tahniah eh...

akak, mintakl maaf la eh...dah lame sangat tak updet blog, so ta wat ag tag akak..sorry ye kak...

Mohd Fahmi Muhammad Mubarak said...

Tahniah kak...
Wah, akhirnya, selasai juga misi akak...
:)

Al said...

tahniah

moga dpt kje yg bekenan d hati
lecturer pon ok ape

mar yanie said...

phewit, i know siapa itu..:)

cik monster said...

Kenal jugak ~~~
Empunya si kepala lutut itu !!
Hahaa :)
cik ANIS , da mula rindu kamu ....

Wahida Shukeri said...

tahniah dh habis master....jadi lecturer la anis..