Thursday, December 9, 2010

kene tag la pulak...

salam..


helooo malaysiaaa!!haha..macam best la pulak kan cakap camtu..teringin,,,bajet2 artis sat..ok gak kan??
korang camne?sehat ke?sakit demam ke?yang tgh diet da kurus ke?yang lapar da makan ke?arghhh..cik anis dah start membebel dah..takmau2..bukan nak membebel kannn....soryy...


malas cite panjang2..entry ni tengok tajuk pun tau kan..cik anis dah kene tag la pulak..dengan encik ali..pasal 25 random things about you apetah,,meh nak jawab..rasanya yat pun penah tag jugak dengan soalan ni..kira sekalikan jela ye ..banyaknye 25..gagagagaga!!

Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts or goals about you. In the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tags you. If I tag you, it's because I want to know you more. 


1. aku secara xrasminya dah habis projek master biotechnology aku ni,tapi ade keje2 lagi kene buat,,,sampai bila pun aku xtau..huhu..cedey2..kena dera!!


2. aku rasa aku seorang yang manja,tak banyak pun adela sikit..taktaula pulak..pendapat member2 yang kenal aku..hehe..(statement ini penuh dengan perasan !)


3. aku anak sulung dari tiga beradik,dan satu-satunya anak perempuan..see!sebab tu la aku cakap aku manja..manja dengan parents la..lepas tu duduk jauh dari family,lagila dimanjai kan...ye tak?


4. student UTM sanjungan bangsa..lame dah duduk sini,sampai naik jemu dan bosan..confirm2 la aku xrindu dengan u aku ni..


5. kaler feveret aku hijau..sangat suke hijau..kalau ade barang kaler hijau,banyak benda hijau dalam hidup aku..orang cakap perempuan yang suke hijau,SUBUR!hahaha..so,leh dpat banyak baby la ni kan?hahaha...gatai nooo...


6. tengah mengambil lesen keta,ada L sejak setaun lepas..haha..entah bile nak sambung..


7. anak jati negeri singa utara!negeri perlis......singa utara!


8. besday aku 30/12 ni..nak dekat dah..sesape nk bagi hadiah,boleh ler..hehehe


9. suka makan,makan,makan dan makan..tapi berat susah nak turun..


10. suka jalan2..memang kaki jalan,,buktinya,aku ada dua tahi lalat dekat jari kaki..macam teka makna disebalik tahi lalat pulak..


11. pernak jatuh parit masa kecik2..sebab main masak-masak atas titi..padan muka..


12.suka petua2 dulu-dulu..ikut je apa mak aku buat..nature's the best..


13.sangat suka kasut..biasala..perempuan kan..


14. sangat sensitif,mudah merajuk,cepat terasa..


15. aku sangat mementingkan masa...even kadang2 aku ade gak lewat..tapi memang xleh tolerate dengan kelewatan..nahi kabhi nahi..


16. rapat dengan arwah tok aku..sebab tok aku bela aku dari kecik sampai besaq..tapi die dah pergi time aku darjah 5..sedih sangat..


17. lagi suka rumah kampung dari perumahan..sebab boleh ke hulu-ke hilir tanpa rasa jemu..


18. amat sukakan sawah bendang,masuk hutan,masuk semak-samun..bende-bende yang bukan konkrit la..tambah2 bila pergi bendang ayah..best oo..


19. kaki hindustan..aku peminat shah rukh khan..haha..sekarang ni orang dah tak minat cite hindustan,tapi aku minat..kalau movie srk,mostly aku mesti nangis..rasa cm bengong pun ade,,haha..


20. suka cite p ramlee...kebanyakan cite die aku suke..dah boleh hafal dialog2 die semua..sebab dari kecik aku tengok cite die..dah dididik kot..


21. suka membaca tak kisah ape especially novel dan surat khabar.


22. seorang yang suka berkawan..kawan ramai-ramai baru best


23. banyak cakap dan kuat membebel


24.kurang sabar,kalau aku marah lebih suka berdiam diri


25. last dah!penatnye la buat benda tag ni..haha..last sekali,aku tak suka labwork!




akhirnya dah habis 25 perkara tentang aku..penat buat,ada orang nak baca ke?haha..peduli ape..buat jela,dah orang suruh..ermm,,tak banyak yang aku ceritakan..sebab tak tau nak cerita ape..ni cuma yang luaran,dalaman banyak lagi yang tersirat...biarlah rahsiaaaaa....macam dato siti la pulakkk..hahahaha!


kene tag orang pulak..


ni semua intan terpilih yang akan menghiasi entry diorang dengan tag ni..hopefully laa..haha..

ali
nard kecik
mia 


arghh..penat la tag ni..banyak ni cukupla kot...huhu..


adiosss!