Friday, December 10, 2010

hadiah dari yat..award ketiga ^.^

salam hari jumaat...


sempena  penghulu segala hari ni, usha2 blog kejap..rupanya dapat award dari yat,,wahhh,,,nice blog award..selalunya kalau aku dapat award,mesti aku rasa tak layak,,sebab member2 punya blog lagi best..huhu..walaubagaimanapun, dah orang bagi,kecik tapak tangan, nyiru hamba tadahkan...sastera la pulak kita kann...gagaga!terima kasih yat,bagi akak award ni..




questions to be answered!!

http://mynameisyat.blogspot.com di mata korang?berikan pendapat jujur
-penulis blog aka pemberi award ni my junior..even takdela kenal lame tapi die cam ok2,,dan blognye pun simple..suke blog yang simple..tapi memang nice je tengok,,kena la ngn award ni..update la selalu ye!

Nama blog korang dan nape letak nama tue?
-hujan rintik-rintik..punya la lama nak dapat ilham letak nama ape,,last2 masa hujan,aku dapat nma ni,,sebab aku sangat suka hujan..sejuk,boleh menenangkan..


5 perkara yang korang suka
-kaler hijau
-baca novels..nampak 's' kt situ..plural maksud nya dalam kuantiti yg banyak 
-makan masakan puan mama
-tengok tv..saya seorang couch potato..kikiki..
-makan angin@jalan-jalan

5 perkara yang korang benci
-lambat/lewat
-buat bende 2 kali
-tesis
-orang yang suka sakitkan hati aku
-talam dua muka


tagged award


wokehhh..settle!

4 comments:

apik pehe said...

yakkk..kena tag..huhu..apik try wat nanti yer

Cik Anis said...

okeshh apik..

cOnfuSeME said...

thanx anis..nt confuse amik ye..^_^

cOnfuSeME said...

dh amik..thax ye..

http://bittersweettheconfuseme.blogspot.com/2010/12/award-again.html