Friday, December 10, 2010

friends giveaway

salam..

belek2 shout aku,,ade sorang ni ajak join GA die..ni first GA die katenye..Friends Giveaway by NADRATUL SYAZWANA..syarat2 pun rasa tak berat sangat...hadiah die pun ok je..topup RM5..sebab cik nadratul ni masih student lagi..join utk try luck je kan...ade,adela,takde,its ok,,hehehe...cik anis join ye nadratul..ni kiranya GA aku yg first la..:)


syarat2:

1.wajib jadi follower blog die...ni link nya.SETTLE!

2. 1 entry pasal giveaway ni..SETTLE!

3. letak banner atas entry.link kan sekali.sidebar tak perlu.SETTLE

4. tag seorang rakan anda.pastikan rakan anda tau dia ditag.SETTLE!
saya tag yat

5. tinggalkan link pada komen entry ni dan ID followernya.SETTLE!

hadiah die??
3 orang pemenang bertuah,,yang akan dapat topup sorang RM5 dari cik nadratul.die pilih manual je,contest end 10/01/2011.

yang lain,joinla jugak ye!

2 comments:

nad said...

hehe thank you ye cik anis sebab memeriahkan lagi GA nie :)banyakkan berdoa semoga ada luck , hee

Cik Anis said...

welkem2...hehe..harap2 adela luck nye...