Thursday, December 16, 2010

NI SAYE PUNYE GIVEAWAY FELLA!

salam..




kawan2 ape khabar?sehat ke?haha..harap-harapnya sehat la ye..
btw, ni entry pendek saje,,,tak nak borak banyak-banyak..sebab tengah struggle siapkan thesis utk final binding..uuuuu....tension la jugak,,tapi sempat lagi kot update entry baru kat blog..hampehhh..MySpace
cik anis dah kena tag dengan cik monster la pulak...adehh...buat jela..baru masuk giveaway..ni masuk lagi..tak nampak mcm tamak kan?kihkihkih...


cik qaqa ni buat satu giveaway yang memerlukan setiap contestant bagi satu nama untuk giveaway nye,,pikir punye pikir,,tengok nama yang orang lain bagi,..cik anis rasa cik anis bagi satu nama yang ringkas je,,sebab semua nya dah bagi nama yang comel+malatoppss punye kan..ala,harapan nak menang tu tipis je..tengok peserta pun dah gerun..adehh...MySpace akhirnya nama yang cik anis pilih adalah...NI SAYE PUNYE GIVEAWAY FELLA!


pastu kena tag 3 org member,jadi pilihannya adalah...teng teng teng!


erm,,rasanya takde pape dah kot nak cakap..just hepi dapat join giveaway nie..ape ye hadiahnye??katenye suprise kan..nak tauuu!hehe...

5 comments:

aJa said...

ouh...GA ni eh..
hee...silap GA lah..
tq2..nnty aJa buat eh...

Cik Anis said...

hehehe..okeh2..jgn slh lagi eh..

aNaYaNa said...

tq taggin me cik anis cayunk..
xsempat buat lagi ni..
jap lagi buat yer..

tenkiu..:)

Cik Anis said...

anayana:okesh darling..hehehe

QAQA atiqah said...

hye darl , thanks join :) gudluck yee :)