Monday, January 10, 2011

STATUS:penanam anggur kehormat

salam..

lama kot xonline blog kn?
sepi lagi menyepikan diri...huhu..biasela,,dah balik rumah,internet takde,kerja kat umah ronda-ronda kampung jela..hahaha..

disebabkan takde internet,aku pun da senyap..kesian blog hujan rintik-rintik ni..agak-agak dah nak banjir kot..ni ade masa sikit,sementara online cari lobang-lobang kerja,bolehla post 1 entry..

baru seminggu lebih dekat rumah,dah bosan,,dan makin membesar jugak!!oh tidak..nk joging malas,camne ni..aku mesti keje jugak dlm sebulan ni..dah tak tahan tgk berat mcm menaik je..kene kurangkan makan..sob3..

dah tinggalkan utm,rasa mcm rindula pulak nk pegi sana...xsempat nk celebrate last birthday dgn member...baru nk pau hadiah sebenarnye..hehe..xpe,tggu konvo la ye kawan-kawan..tak baik2...jgn jadikn contoh ye..ehem2...besday aku 30/12 aritu,sape nk wish..boleh lagi..hee..

ckap pasal keje,sebenarnye dah ade,part time je,tp still ok,,bile nk stat tu yg tak tau..sebab tempat kejenye kat kl..aku plak still kt umah..tengah tggu pelepasan la ni.nk g keje..mintak2 dapat...huhu...

k la,aku xleh sembang lame2..ceh!macam tengah bersembang..taip je pon..haha.
nanti ade masa,aku cite la lagi..till then my friends..rindu sangat nk berblogging dengan korang sume...nanti-nanti la ye..ade masa,aku visit one by one..babai!


6 comments:

Atsuko Ichirou said...

go go!!
chayok!!!
hehee

Cik Anis said...

thanks atsuko..lame xdgr cite..hehe

zulhusnie mahadi said...

la dah xde ke kat utm?bru igt nk blnje kepsi thn nih, hehehehe...nk anggur!!!

Al said...

slmt bertanam anggur
hrp dpt gk buahnya walau sket..hehe

AziF_RuNtC said...

hahaha...gaji nanti jgn lupa belanja aku yer..hik hik

cik monster said...

haaaaa....... rindu gak kat utm..
bile nak dtg k.l nie?? meh jumpe akak