Saturday, August 28, 2010

template baru

salam,,


hmm,,aku dah tukar template lain,,pakai blogger punya je,,malas la survey2 dekat btemplate tp takde yang best..yang kena dengan jiwa aku,,cm pelik pulak lama2 tgk katun2 kat header tu,,maybe kalau boring,aku tukar lagi,,hoho..aku cepat boring,,


yang baru ni walaupun biasa2 ja,,aku suka,,sebab simple..kiranya mcm KISS la,,keep it simple and sweet,,hehehe,,,boleh pulak..

2,3 hari ni selalu tido lewat..letih nya laa,,nak berblog pun terasa malas je,,nantila aku tulis entry baru,,mood tak datang lagi..

papepun,keep on fasting!jangan lupa sahur...


H.I.A.T.U.S

3 comments:

Al said...

Hitam dan simple...ermmm

ntahle, tak tau nak komen camane..

Atsuko Ichirou said...

lg simple lagi oke....
takde la org boring tggu page yg loading terlalu lme...
huhuuu

Cik Anis said...

ali:tgh baiki lagi ni..huhu..xreti sgtla..


atsuko:hmm,,yg tu betul,,xsuke kalo kne tggu page loading lama2..last2 pangkah je,