Wednesday, August 11, 2010

ahlan wa sahlan ya Ramadhan

salam,,


ermmm,,,tup tup..da masuk bulan ramadhan..nak puasa dah,,nasib baik da ganti puasa-puasa yang lepas..kih3,,awal lagi,,jd bulan sya'aban aku semptla puasa sunat..lega2..entry ala kadar je,,cuma nak mengucapkan selamat berpuasa kepada semua kawan2 aku,,kat lab,,cik fizah,cik memey,mekni,yang2,kak sya,mimi jah,puan una,dan supervisor aka daddy cik yang2,,dr saleh,,kwn2 lain yang da lame tak jumpa,,yang teristimewa,,my family,,sori lama dah tak sambut posa kt umah,,nanti raya kakak balik awal eh,,kita p jalan2..

dan kwn2 yang baru dikenali,,,bloggers..n kwn2 dr ym.awak,awak,dan juga awak (u know who u are),,,xlupa jugak encik E,selamat menyambut ramadhan,,semoga ramadhan ini membawa keberkatan buat kita semua,,andai ini ramadhan terakhir buat kita,jadikanlah ia yang paling terbaik..rebutla peluang yang ada,,aku penah baca,,bulan ramadhan nie,,10 hari yang pertama adalah rahmat,10 yang pertengahan maghfirah,dan 10 yang terakhir dibebaskan dr api neraka...jadi,pikir2kan la ye..hehe..30 hari je dlm setahun,,bukan selalu dtg,,,buatla amal byk2,,pesanan terakhir:jaga diri,jaga solat ok,,sy syg awk semuaa....mintak maaf kalau ade tersalah kata,,,dah nak masuk ramadhan,,harap diampunkan la ye,,dosa ngn ALLAH kita blh mntak ampun,,dgn org??mintak maaf la ye,,,halalkan semuanya..



7 comments:

apik pehe said...

selamat berpuasa..puasa biar penuh tau

Cik Anis said...

insyaALLAH..kih3..tenkiu2..

mar yanie said...

asyik on9 jer..kurus puase..hehe

AziF_RuNtC said...
This comment has been removed by the author.
AziF_RuNtC said...

selamat berpuasa... Hari ni bbuka di masjid yer..hehe (^_^)

li_jb said...

selamat berpuasa dan selamat berbuka puasa cik anis syg.jika berbuka puasa jgn ikut nafsu yg lapas 2 dan jika bersahur jgn mkn maggi selalu nnt kena darah tinggi....hehehe

Cik Anis said...

yani:haha,,cmne leh kurus lak?berblog jer...

azif:selamat2..ofkos,,jom..jom jimat..

li_jb:selamat berpuasa jgk,,mntak2 la xkena drh tggi...huhu