Thursday, November 11, 2010

ZARINI...YOU'RE NOW 23!!YIPEE!!

salam,,

today entry khas for my janda..kikiki..bukanla..die ni ex-rumet aku (ex-rumet aku sume aku pggil janda..haha)..time 1st year kt utm,,die la yg aku kenal 1st time menapak kt menara gading ni..11/11/10 ni besday die yg ke-23..tarikh xbape nk cntik..tggu next year okesh..hehe..

sedikit pasal zarini ni...macam2 paggilan tuk die..kitorang panggil mekja,zaza,nini dan mekni..tp aku suke panggil mekja..die org gold sand,klate..jd mmg patutla ade mek kt depan tu kan..hehe..

mekja is super cute n super baik..die pandai masak,mengemas umah, rajin,,jadi silala amik die sbg calon isteri,,haha,,sori mekja,sy promote awk kt sini,,dah lama kami kawan,,sejak 1st year SSG,smpi master dan hope sampai ke akhir hayat ye mekja..mekja suke emo,kadang2 die emo,n marah2 orang,tapi kami sume da paham die macam mane,dan macam mane pn,kami tetap sayang die..stay the way u are,,ok..last year ade suprise party tuk awk,,dr kitorang,,dis year semua dah miskin..jadi xde suprise dah,,but sy buat special entry ni kire blh buat awk sengih2 sampi nampak taik gigi x?haha...boleh la yer?

zarini,
saya penah nangis depan awk,ketawa depan awak,kutuk2 awak,kenakan awak,tampar2,buli2,(cam nk nagis lak ckp cmni..huhu),tp ape sy buat kompem awk akan ingt smpi bila2 kan,,sebab awk kan sayang saya..heee...MySpaceterima kasih atas segalanya..doa sy hanya yg terbaik tuk awak..


last but not least...mestila besday wish sy kn?kn?

selamat hari jadi,selamat hari jadi,selamat hari jadi zarini,selamat hari jadiiiii...tiup lilin cepatt..(imagine je boleh??) semoga awk sehat sentosa, hepi2 selalu...cepat2 habiskan master,nti sy dtg konvo awk..sayang awk smpi bila2..ukhwah fillah abadan abada...MySpaceMySpace

p/s:awk dpt the first honour 1 entry besday kt blog sy tau...sila blnje kepsi pasni..haha..gurau jekk...MySpace



ni time last year besday zarini..
MySpace

2 comments:

Mohd Fahmi Muhammad Mubarak said...

Wah...
Meriah betul...
Sempat buat nukilan lagi pasal hari lahir kak Zarini...

Nie patut kak Zarini minta belanja dengan kak Anis nie...
Hehehe...
:)

Cik Anis said...

fahmi:hehehe...saje,,hadiah sempena besday die..xde hadiah ape nk bgi..yg ni je termampu..