Saturday, November 20, 2010

A.W.A.R.D. from izzati

salam,,

cik anis baru balik ke bumi johor..setelah berhari-raya di rumah,,,wah,,best nye..sebab dapat makan pekasam yang mak buat...uish,,mak aku cakap pekasam ayaq bah..haha..sebab ikannya adik aku tangkap time banjir hari tu...tapi sedap giler..pagi pekasam,petang pekasam,malam pun pekasam..darah tinggi la aku camni..sebab ikan tu masin kotttt!tapi sangat puas tau...hepiii.

dah balik ni,baru nk tunaikan janji dr cik izzati kite ni...suh akak anis accept award dan buat tag,,adehh,,,da janji kan,,ni kira qada balikla ye..hehehe..sori,lambat.

cik anis dapat award beautiful blogger..nk gelak pun ada,nk perasan pun ada,tapi rasa kelakar sbb rasa xlayak tapi orang da bagi...sila bersyukur okeh..hehehe..thanks izzati syg!next..mari buattttttt.....




2) tag 15 bloggers yang awesome dan blog diorang best!


10 jer,,xlarat dah...huhu..yang lain2 pun blh jugak ambik award ni..bukan yang ditag saje..ambikla tanpa segan-silu..hehehe..

3)tell 7 hell (ikutkan izzati jadik heaven,tapi aku ambik dua2) things about yourself..

-cik anis belajar dekat johor.lagi 2 minggu dah nak habiskan master nye..
-sangat mementingkan ketepatan masa...xsuke tgk org lambat..masa itu emas kan....
-suke membebel..haha...nature aku yang amat xdisukai kawan2..
-asal dari bumi indera kayangan...walaupun kecik,perlis memang best!saya sayang negeri saya...yipeee...
-3 adik beradik,,sulung dan satu2nya perempuan..
-bila marah,akan diam saja...kalau xdiam,lagi teruk penangannnya..
-last but not least...sy suke berblogging.suke dapat kawan baru...*wink*

itu saja...so,izzati,camne?da tunai kan janji..hehehe..thanks bagi akk award ni,,,rasa cam xde ape pn,blog akak pun xfancy2 mcm orang lain,,tp akk still suke sebab izzati bagi kat akak,,syukran many-many...;)

12 comments:

Mia Liana said...

terima kasih... ingat juga kat mia... :)

Cik Anis said...

mia:sama2...

apik pehe said...

mekasih yer..nnti apik wat ek

Al said...

beautiful blogger??
biar btoi, cmane leh dpt jgk nih
hahah

apepun thanks cik anis atas awardnya ya...

YAT said...

mekasih kak.. :)
wpun xlayak, redah aje.. hehe

Aisyah AR said...

yank....dtg amik award!! sowi..tak pasan..sowi sgt2....sowi ya..huhu...
thanks dear!!!!

hamzah ian said...

awarddddd

Cik Anis said...

apik:sama2..hehe..nti bt tau..
ali:beautiful/handsome..kire ok la tu..hoho..ur welkem..
yat:sama2..xpe2..amik jer..

C.A.R.M.I.L.A said...

time kasih award.... hehehehe rasa mcm xlayak jer tapi org dah iktiraf tq la yer.....

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

thanks kak sebab jawab award tuh...hikhik!!!terharu oke!!
erkk!!!
2 minggu ag??mesti bz kan sekarang??

Cik Anis said...

izzati:ur welkem!!hehe..terharu?wah2..xpe tanda kasih syg..muah2!

bz jugak la.tp sgt xsabar nk balikkk!!

Cik Anis said...

carmila:xpe..amik jer...hehe..ikhlas nie..
hamzah ian:weeeeeee!!