Sunday, November 14, 2010

kini bersiaran secara langsung dari PERLIS

salam,,


korang sehat?cik anis sehat jugak,,lama xupdate sebab ape?tgk tajuk..haa..balik kampung..ni pun curi2 masa kejap je online..cik anis balik hari khamis mlm aritu..ke kampung halaman yang sedang dilanda kebanjiran...baru plan2 nk main air banjir..adehhh..suma dah ok,rakyat jelata pun da mula keluar mencari rezeki balik..alhamdulillah..rumah pun ok..still ada kat situ,tak hanyut lagi..hehehe..tapi,melepas la nak menangkap ikan dekat umah,main air sawah..huhu..tapi syukur jugak..semua selamat.

cik anis balik terkejar2...patutnye nk kne submit final draft utk examiner..tapi macam2 bende gile jadi...balik pun macam pelarian,,haha..nasib baik kak sya n cik mimi tolong..sangat2 la berterima kasih,,,sayang korang la..huhu..puan una pun terharu sangat2..pasal draf tu,,memang agak xbetul sangat..xtaula examiner nak bagi markah ape..risau je xdpt grad..padehal dah viva...cedey2..

sepanjang minggu ni xde update kot dari cik anis..sebab nak ber'hiatus' di rumah..emm,,nanti da kembali ke bumi johorean tu,,cik anis blogwalking blog korang2 semua eh...papaiiii....^.^

3 comments:

Wahida Shukeri said...

take care anis...

Aisyah AR said...

Jangan Main banjir la anis..nnt hanyut tau....

Cik Anis said...

k wahida & aisyah:thanksss...:)