Tuesday, October 19, 2010

..currently on medication...

rasenye cam da berminggu kot xngadap blog aku ni,,haha,,kesian die,,ape nk buat,,keje aku dekat lab berlambak2..pegi kul 10pg,balik kul 6ptg, kul 8 mlm pegi balik,balik kul 6pgi...rutin yg amat2 la memenatkan,,nk ngadap blog pn cam nk xnk je...katil memanggil2,,baju xberlipat,bersepah sana-sini..gilek la,,what a crazy week i had last time,,and more to go..huhu...

last weekend, cadangnya mau lari dr belenggu lab dan kerja2 yg ada..n menjadi peneman kehormat k sya dgn cik mimi dan cik fizah...we made a trip to malacca!tp skang xde energy nk cite psl melaka..later k..haha..quite a nice trip..

ok!proceed,,seperti tajuk di atas,huhu..sang penulis sdg mendapat rawatan utk gastrik,,mak aii..ni first time aku kne..actually time pegi melaka dah angin2 bdn,,tp aku ingt biase2 je,,ahad sakit2,,isnin mmg bdn dah terbongkok2..xleh berjln.,,even sakit,still pegi lab ok..ish2,,devoted sungguh aku dgn lab tu...last2..mmbe ckp probably gastrik..so..ajak memey pegi pusat kesihatan...confirm GASTRIK..ikutkn kata dr,aku mebi kne gastrik sbb stress..aku pikir2 mungkin sbb aku terlampau sibuk dgn lab,,xambil kesah psl kesihatan aku,,,dptla ubat 2,3 jenis..so,skang tgh on medication la...jadi..sorila,,xde cite dr aku buat masa ni...ala..cite aku bkn best pn,,haha..(ayat nk sedapkan ati..)

ok la..nak rehat2..doakan aku cepat sembuh eh..papaiii...


4 comments:

Wahida Shukeri said...

get well soon anis..jgn stress2 yea..:)

Cik Anis said...

tenkiu k wahida..huhu

Al said...

smoga cpat sembuh anis..

nnt leh cite trip melaka tu..
hehe

Cik Anis said...

eh2...ancik ali..lame xde stori..hehe..thanks..