Thursday, June 30, 2011

besday teacher niena!

salam,,,

hari nie..kami cikgu-cikgu taska pergi pizza hut sek 7,shah alam..sempena meraikan hari jadi one of the teacher,,iaitu teacher niena..yang umurnya dh 24 taun...hehehe..sebenarnya besday jatuh hari selasa...tapi sebab kan plan nak buat suprise spoil sebab niena nak pegi celebrate dgn pakwe nya malam selasa tu,kami pun tunda hari rabu...walaupun lewat sehari,tapi okla jugak...best.,,dapat makan pizza...kak wani,principal kitorg yang belanja...siap buat kek mickey mouse gituu...heee...

lama dah aku tak makan pizza, sebab berdiet...best jugak dapat makan malam nie..apa lagi bedal secukupnya laa..sampai kenyang giler...balik semua letih sebab kenyang yang amat...otw tu aku singgah sepan Giant,nak beli COOL BLOG!..hahaa..macam tak caye jer,,cool blog pun ada sini..selalunya kat johor je...bersepah..dah maju ye cool blog nie..hehehe..aku beli blue coral...lepas gian nak makan macam kat Jusco Tmn U dulu...rupanya ramai jugak yang tak tau pasal cool blog nie...niena pun baru tau...bangga jugakla aku sebab up to date kan..maklumlah ingat duk kat johor tu dah ketinggalan zaman sebab jauh..rupanya ada jugak yang terkini...sekarang bersepah kedai ala-ala cool blog camtu kat JB..especially kat U-Mall...eh,eh,,,asalnya nak cita pasal besday niena..melalut pulak perginya..hoho...ok lah,ni sekeping dua pic masa celebrate tu...tension je,,,bateri low pulak time camni..isk..isk...isk...


ni kek teacher niena,,hasil air tgn teacher wani...hepi 24th belated besdayy!!


 inilah teacher niena..yang tudung itam tu...ngn teacher wanie :))

2 comments:

mar yanie said...

gambo teacher anis mana nye? :D

Cik Anis said...

hehehe..gambo teacher anis...rahsia...nk invi je dlm nie..