Thursday, April 7, 2011

gud news!

salam..


semalam takde mood nak buat pape..masih tension dgn interview  yag lepas..huhu..en cendawan call pun aku malas nak cakap..alih2..malamnye en cendawan datang s.alam dgn adiknya, budak I.bawak aku aku keluar makan..hehehe..best sebab aku dh 3 hari xmakan nasik..lapar giler..kitorang plan pegi makan kat sek 7 depan uitm tu.ajak la member aku si wan yang duduk situ.budak 2 orang ni asyik menyakat wan je,,kesian giler aku tengok..termasukla aku...segan dah die.ape punye mmber..kikiki..alaa,usik-mengusik kan eratkan silaturrahim..^^ lepas habis makan, terus balik..sampai umah dalam kul 1, lewat jugak,,tapi nasib baik pakcik aku takde,jadi takpela sampai lewat,ye la..en cendawan pun datang amik kul 11..camne nak balik awal kan..papepn,,janji aku kenyangggg...

pagi nie,,dalam pukul 10 lebih,aku dapat call number belah2 kl..angkat dan jawab..hello...alhamdulillah..aku dapat interview..die cakap kat mane pn aku xbape dgr..then aku iyekan jer ape pempuan tu cakap..die ckp nak emel..lepas tgk emel..suke giler!upenye interview dekat HKL..ya ALLAH,mintak2 la aku dapat keje kat situ..next week interviewnye..hmm,,terus call puan mama n en cendawan bagitau dorg,,dan en cendawan dah janji nak hantar g HKL..terpaksa la nek tren dari s.alam lagi..nampaknya jadi lempeng lagila aku minggu depan...

semoga aku berjaya interview tu...doa2 la ye!


kena study utk CRC dan NKEA la pulak pasni..aisehmen..


rindunya time kat lab dulu..ni bench aku time belajar dulu,,tengokla..sepah gile..researcher kunun!

7 comments:

Wahida Shukeri said...

good luck anis....pasni dh keje, bleh online sokmo2...=)

Cik Anis said...

k wahida:xdop kijo pn online sokmo gop ni..hehehe.pah ceroh on9.

YAT said...

gudluck kak! :)

mar yanie said...

wondering, sape en. cendawan tu?? hmmm..:D

Cik Anis said...

yat:tenks!
yanie:hmm,,yg pasti bukan yg kamu pikirkan ye..itu dulu..ni baru..muehehe

atiq atikah said...

lab mna tuh?sepah.hahaha

Cik Anis said...

erm..erm...lab kite2 la..kompem dulu,kini dan selamanya sepah!haha