Tuesday, September 7, 2010

hepi besdayy...

salam...


hari ni entry special khas utk abah yang disayangi...hari ni besday abahku yang ke 51..semoga abah sentiasa sehat walafiat,panjang umur untuk melihat kejayaan anakmu buat kali ke-2 di menara gading..murah rezeki hendaknya..

abah aku ni pendiam je,,ala,,rasanya standard2 ayah la,,pendiam..sebab mak selalunya yang banyak cakap kan?abah aku diam-diam2 die pun,,kadang2 garang jugak..tapi selalunya memang baik la all the time..dia memang minat bola,kaki bola la kiranya..sebab dulu abah aku main bola masa muda2..mak aku masa tu suka tengok dia main kat padang..tiap kali ada game,mak aku ikut gi tengok..sampai la kami ada pun..time abah aku main bola..kitorg akan pergi sokong..dulu main dengan kelab ape tah..sampai sekarang..tapi da tukar main futsal sebab dah tak larat sangat..kurang stamina..da tua sikit..hoho...abah aku jadik pengadil dah sekarang ni..kira dah up sikit la..sebab bola,abah aku patah tulang yang antara leher dengan bahu tu,nama ape tah,xingat..sampai sekarang boleh nampak abah aku takde tulang tu..

abah aku kerja kuat..dari dulu sampai sekarang..sedih aku tengok kalau abah aku balik penat2 dari kerja..bila la aku pulak nak kerja..bolehla bagi duit kat mama ngn abah aku pulak..huhu...

okla..bulan puasa ni..doa lebih senang makbul,,aku nak doa yang baik2 je untuk abah aku..hehe..org gomen dpt bonus,,yeay!boleh mintak duit raya tak agak2??dah tua pun nak duit raya..haha..teruk jer...

abah,kakak sayang abah!!hepi besday!

this cake is for you...walaupun abah aku tak makan kek,,hehehe...tapi aku makan..kalau abah beli,aku makan kan ye..hee...



6 comments:

Al said...

Eh, da blk kg pun sempat lg nk update ye..

syg abah ek, hehe

Cik Anis said...

ali:hehehe..ni autopost nye entry..hehe...
mesti la syg...

li_jb said...

ya anak abah la katakan mesti kena ampu kuat sikit nnt x dpt duit raya.......hehehehe.happy birthday utk abah anis semoga pjg umo dan dimurahkan rezeki.......amin

Cik Anis said...

li_jb:mna dpt pn...huhu..thanks

wahida said...

happy bufday untk abah awak anis....
xpe skrg ni awak blaja dulu, dah keje nnt, tolong la abah awak....:)

Cik Anis said...

k wahida:tenkiu kak!insyaALLAH...^_^