Friday, September 3, 2010

BALIK KAMPUNG...HOORAYYY!!

salam,,

mood hari ni seronok+sedih...seronok sebab nak balik ke tanah besar dah...sedih sebab aku je yang belum balik,,isk3..member2 dah berlepas ke tanah tumpah darah masing2..tinggal la aku sorang2..nasib baik malam ni je bas aku tu..hehehe..dahla lepas 1st batch bas budak2 kelate semalam berlepas,terus u aku ni kosong macam takde pape dah,,yang ada apek ngan amoi je,,kalau melayu dah tak berapa nak nampak,,kosong!

sonok oo nak balik rumah..kali nie aku cuti 2 minggu..supervisor dah pesan awal2 naik cuti die nak planning untuk sebulan..adehh..tension plus die suruh start thesis writing..xberapa raya la aku taun ni,,tapi pikir2 balik..arghh,,aku cuti 2 minggu,,nanti pandai2 akula curik masa,,hehe,,janji siap..weee~~

dan balik cuti ni kena selesaikan satu masalah yang aku sendiri create..tengah mencari jawapannya..nak kena berbicara dengan hati kali ni,encik livita,mintak2 saya dapat buat keputusan ye,,huhu,,runsing lagi ni..haish..

okeh2,,sape nak baca kisah hati di sini,,dah tersasar dari matlamat asal ni,sebenarnya aku nak cakap time kat kampung mungkin tak dapat nak drop komen kat post2 korang sebab tenet berukband amatla slow mengalahkan siput bebeh kt umah...jadi,aku memang tak selalu on9 la...post baru pun mungkin takde,,tapi ade satu dua aku da wat autopost,,hehe..nak jugak post walaupun tak dapat tenet..makin addicted dengan blog la pulak!!

lepastu, di sini aku nakla menyusun sepuluh jari tangan kalau tak cukup kaki sekali aku susun,,mintak maaf la mana yang kurang,mana yang lebih kalau bab komen tu..selamat hari raya buat member2 blog,member2 lab animal tissue culture (ATC),supervisorku,skandal2..ade ke?hahaha..encik li_jb,encik livita n encik cendawan...family tersayang...jangan makan banyak sangat nanti dapat penyakit,,ade det raya lebih bolehla share sini sekupang dua eh,,hehehe...balik dulu,bas mlm ni pukul 8:45pm,12 jam atas bas,sampai 9:oo am esoknya..dah akhir2 ramadhan ni,dalam mood nak raya,jangan lupa mencari malam lailatulqadar ye,,semoga para pencarinya menemuinya...jom!

balik dulu ye kawan-kawan...^^


9 comments:

Al said...

jap, balik mane ni? klate?

en livita,soal hati?haha

Slmt hari raya..pergh awal aku ucap,lg 6 hari kot

wahida said...

selamat hari raya anis...hati2 balik kampung okay...

Atsuko Ichirou said...

hahaha....
tenet slow...same la....
2minggu la blog bakal bersawang...
heheee

Cik Anis said...

ali:balik utara..selamat hari raya..ok r tu..sy bkn on9 pasni..awal sbb semangat la tuu..

kak wahida:ye,,selamat hari rya gak akk..thanks

atsuko:tau xpe..slow mcm ape tah..membantutkn mood berblog jee..huhu

li_jb said...

sy ingin mengucapkan selamat berhari raya di kg ........sy juga ingin memohon maaf jika ada salah dan silap........huhuhu

aNaYaNa said...

waahh..besnya da balik kg..
sy jgak xbalik2 sbb da mmg dok kg..he3..
selamat beraya cik anis..:P

Cik Anis said...

li_jb:selamat hari raya jugak...samela..sori klo ada salah silap...maaf zahir batin

anayana:best tp berat naik la pulak..asyik makan jer..hoho..ooo,duk kg dh ke?xyh susah2 berebut tiket..selamat hari raya..^^

AziF_RuNtC said...

janji siap yg tak tertunai...hahaha..raya sakan tuuu...ape lg..siapkan planning tu yer..dah abih cuti dah ni..heh heh

Cik Anis said...

azif:haha..raya raya raya selamat hari raya!eleh,,ckp kite,,die pn xsiap jugak..wekkksss!