Monday, November 7, 2011

merewang ke SNOW WALK I-City

lama dah tak update...nampak sangat tuan punya nya pemalas nak bukak blogger ni..sibuk bekerja punya pasal...(sibuk la sangat...)
apa khabar korang?ni cik anis nak cerita pasal aritu bos treat pegi snow walk i-city..hoho...lepas sibuk buat open house taska kan,jadi petang tu lepas kemas-kemas,,,pegila kami bertiga (ticer anis,ticer wani n ticer nina) ke i-city..kami pegi siang...jadi entrance fee pn murahh...weekend jadi rm 5..kalau weekdays rm1..haaa..apelagi..serbu laa..ala,siangpun i-city tetap cantik...cuma lampu takde..rumah ais tetap ade...ramai je orang pegi siang aritu...

masuknye mahal sekt la..dalam rm25 kot...xtau sangat..bos yang bayar...WEEE....tapi lebih kurang bajet utk satu kepala rm50..masuk dalam tu,korang kena sewa baju,kasut,glove tu optional laa...patut die cakap xleh bwk masuk kamera,,tapi ok je...bawak je...dah siap semua,dekat pintu tu die akan cop tgn korang sebelum masuk untuk menandakan korang da byr semua la....ala,,lepas masuk..kejap je dh hilang cop tu...

dalam tu,,punye la sejuk..lebih kurang -5 darjah celsius...licin pulak tu..kena hati-hati sikit la..sebab kasut tu nampak agak tak sesuai untuk jalan atas ais...patut kasut yang ade tajam-tajam tu kat tapak die...baru selamat..dalam tu boleh main slide, bola...tapi baik-baik laa...hehehe..bolehla nak tengok ukiran-ukiran ais yang cantik-cantik...so,ni ade la sikit-sikit gambar masa kat sana..tengok la..kalau minat, boleh pegi...best tau!cik anis pun rasa nak pegi lagi nanti..ajak en cendawan pulak...hehehe..

pakai kasut tu dulu..sebelum masuk..
igloo girl..

boleh baling2 ais ye!!jom..
ticer nina dah terjatuh...adoiii!



Sekiannn...^^

1 comment:

YAT said...

wahhh, mcm best!