Sunday, October 23, 2011

konfius

salam,,,

hmm,,,malam ni tengah free,,nak cite pasal ape ye?haha..blurr..tak tau nak cite ape..tadi tengok2 entry lepas...rasa mcm rindu nak menulis..nak berblogging..citer itu ini...kongsi macam2 ngn virtual frens...something like that la kannn...perkembangan aku sekarang ni..still jadi cikgu taska..menjaga anak-anak orang yang dah macam anak sendiri....dah masuk 6 bulan kot aku rasa...lama dh kan?being around kids makes you wouldn't want to grow up...even more,makes you feels younger!!!kuang3..ayat perasan abis la kan cik anis nie.... sekali sekala...apedehal kan...

untuk masa nie,,aku dah pegi beberapa interview tapi belum bernasib baik...kadang-kadang2 aku fikir..mungkinkah ada perancangan lain untuk aku?mungkin ini bidang aku ke?kot2 lepas ni cik anis leh bukak taska sendiri ke?mane tau kan?hehe....pengalaman dah ada...pengetahuan tentang selok-belok perniagaan dah ade sikit..so,,tengokla mane nasib bawak kite kan..minggu depan ade 2 interview..tapi tak tau mane satu nak pegi,,sebab cuti boleh amik sehari je...rabu dh Deepavali kan...dah cuti,,mane boleh cuti banyak2...no no no....bos marah nanti...jaga reputasi baik tu okeyy!jadinya,kompius2,,,satu kat TTDI,satu lagi dekat Setia Alam...hmm,,,berbelah bagi ni...cakap dengan en cendawan, die cakap terpulang kat awak la...adehhh...nanti la aku buat keputusan,,kena mintak cuti ni...

kalau korang mane satu korang pegi?hahaha..kelakar,,tanya orang pulak kan...diri sendiri yang nak pegi,,,kalu ikutkna jarak,ofkos la setia alam dekat nak banding dengan TTDI, aritu ade interview gak dekat Bukit Jelutong, tapi tak pegi..sebab ada hal...ini macam nak pegi...tapi susah laa..adesss....satu lagi, jenis pekerjaan..satu clinic assistant/nurse,satu lagi medical sales....lain2 laa bidangnyaa..aish..susah la pikir sekarang...

eh eh,sedar tak sedar...dah banyak aku tulis....stop sini dulu laa..ngantuk pulak..tido jom!!papai....






1 comment:

mar yanie said...

kak anis, better pegi clinic assistant. kalo sales2 ni kne hati yg kuat..yani n aza dah nk resign ujung bulan ni.. x tahan la keje sales ni..T T...orang pandang renddah kat kita..macam kita ni blaja spm jer..bukan malu tapi penat..keje shif..sampai malam..tapi kalo x dapat sales bagus, kne marah jugak..T T

btw, goodluck yer..