Tuesday, January 14, 2014

ETUDE HOUSE Facial Mask

lately asyik update pasal mask je kan?haha..now i'm crazy about mask..hari ni nak cite pasal facial mask dari Etude House..penah dengar tak Etude House (EH) ni?ni produk dari korea yang dah lama kat market tapi branch die tak banyak sangat..kalau area Kl pn adela 3,4 outlet.Aku selalu pegi yang dekat Festival city ni,sebab dekat dengan rumah.Aku memang pengguna barang Etude House dan produk yang aku adalah Wonder Pore dan jugak Collagen Moistful Facial Mist.

Setakat ni baru start guna jadi takleh buat review lagi..tapi yang nak citer pasal mask die..hehe..kebetulan January Promo EH ade buat promo 5 face mask @ Rm15.90 jadi,memang syook la memborong..sebab aku pernah try facial mask die yang ABC tu,,ataupun Alphabet Skincare Mask Sheet..ada 26 jenis mask untuk 26 alphabet..dari A sampai Z..semua ingredint lain-lain dan aku pernah try R untuk Royal Jelly. memang best sebab essence dalam die banyak dan after pakai mask,boelh amik essence yang lebih tu dan tempek kat muka sampai die meresap..


Yang promo ni aku beli Pearl Extract,Green Tea, Red Ginseng,Lemon dan Aloe Vera.As always,setiap mask ade function masing-masing.Now,belum cuba lagi,tunngu weekend nilah sebab hari tu baru pakai mask,die normally 2-3 times per week,so nak kasi ade gap sikit baru try mask lain.Nanti dah try aku citer ye!



                                        Tulisan pun korea tapi kat belakang tu ade instruction la cara pakai dan benefit die

P/S:kalau korang minat dengan produk EH ni,boleh usha Fb page die..selalu ade bagitau monthly promo kat situ ni link die MY ETUDE HOUSE.

4 comments:

mar yanie said...

amboi amboi amboi, review kemain mengalahkan kite pulak dah ni!! :P

LadyBird said...

lady xpernh pakai.. huhu

Cik Anis said...

yani:haha..saje bosan-bosan..

Lady:laa..try la..best la pki mask nih..lps guna,mesti muka rasa lembap gitu!

Anonymous said...

I simply could not go away your website prior to
suggesting that I actually enjoyed the usual information a person provide in your guests?

Is gonna be again ceaselessly in order to investigate cross-check new posts

Have a look at my page; roofing lead generation